Urner

Jeg har et bredt sortiment af urner i forskelligt design og tilpasset den afsked der ønskes. Der kan vælges mellem urner, som er beregnet til nedsættelse i jorden, eller urner, der er fremstillet specielt til askespredning på havet.

Er der ønsker om en urne, som ikke er en del af udvalget, så gør vi naturligvis hvad vi kan for at hjælpe.

Alle vore urner opfylder dansk lovgivning omkring miljørigtige og bæredygtige materialer. Urnerne er 100 % biologisk nedbrydelige, og lavet af materialer som ikke er skadelige for vores miljø, og som forgår inden for 10 år ved normale jordbundsforhold.

Bestla urne

Bestla er en naturstof-urne. Det vil sige at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser. Den er fremstillet unden råolie og er 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes i en lang række farver (vandbaseret maling) og med enten glat og blank eller mat overflade. Nogle varianter er dekoreret på forskellige måder, som det fremgår af billederne.

Urnen er 275 mm høj, og rummer 5,2 l. Der medfølger en 100% bionedbrydelig pose til asken, og det integrerede nedsænkningsbånd er ca. 2,5 meter.

Varianter

Urne til askespredning

Askespredningsurne (også kaldet tubeurne) med forskellige motiver at vælge imellem. Fås bl.a. med solnedgang, skov, båd, sommerfugl eller flyvende svane.

Urnen er helt enkel og nem at håndtere når asken skal spredes, eftersom den har perforeret top under det aftagelige låg. Tubeurnen indeholder 5 ltr., og er fremstillet i karton.

Varianter

Natururne - birk & bark

Natur Bark/Birk er en naturstof biourne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Barken er påmonteret i hånden, hvilket giver den et rustikt og naturligt udseende.

Varianter