Kister

Jeg har et bredt udvalg af kister i forskellige prisklasser og udførelser, og har man et specielt ønske, vil vi gøre alt for at udfylde dette.
Kisterne er af absolut bedste kvalitet, og kan leveres som henholdsvis begravelseskister og kremeringskister. Alle kister opfylder de formelle, miljørigtige krav.
Hver gang vi bruger en kiste, planter vi et træ.

I Danmark er det vores erfaring, at man typisk foretrækker hvide kister i let og elegant design. De senere år er rå naturtræskister og farvede kister dog blevet mere populære, og vi fører et sortiment, der dækker de flestes behov og ønsker. Vi hjælper som sagt gerne, hvis ønskerne rækker ud over det viste udvalg af kister.

Allinge

Alllinge-hvid-blank-6-haandtag-1819x800-1.png

Allinge er en flot kiste i massivt fyrretræ. Den fås i fire forskellige udførelser (natur, egebejdset, hvid, sort). Kisten er med polstret underkiste, og låget kan skrues på. Kisten er udstyret med pude og dyne i bomuldsstof. Allinge har 6 eller 8 håndtag, der er lavet af massivt bøgetræ.
Kisten er godkendt til bisættelse og begravelse.

Varianter

Rosenholm

Rosenholm-hvid-blank-6-haandtag

Rosenholm er en smuk og unik trækiste med indgraveret afskedshilsen. Hele kisten er lavet af massivt fyrretræ, og fås i perlegrå, lindeblomstgrøn og blank hvid. Kisten har en polstret underkiste og et låg, der skrues på. Kisten er udstyret med pude og dyne i bomuldsstof. Håndtagene er lavet af massivt bøgetræ.
Kisten er godkendt til bisættelse og begravelse.

Varianter

Falster

Kister - Bedemand Kristensen

Falster kisten er med hvidkalket finish, som giver kisten en  lys og smuk tone, hvor træets årer ses gennem malingen.

Kisten er lavet af massivt fyrretræ, og har en smuk enkel form. Kisten er med polstret underkiste, og låget kan skrues på. Kisten er udstyret med pude og dyne i bomuldsstof.  Falster leveres med 6 eller 8 håndtag, der er lavet af massivt bøgetræ.

Falster hvidkalket fås også i en ekstrastor udgave (XBL).
Kisten er godkendt til bisættelse og begravelse.

Egholm

Kister - Bedemand Kristensen

Kisten er lavet af massivt egetræ. Den er polstret i underkisten, og låget kan skrues på. Kisten er udstyret med pude og dyne i bomuldsstof.

Indvendig

Viby

Kister - Bedemand Kristensen

Massiv fyrretræskiste i enkelt design, med 6 eller 8 håndtag som er lavet af massivt bøgetræ.

Viby er også tilgængelig i en ekstra stor udgave (XBL).
Kisten er godkendt til bisættelse og begravelse.